Sunday, June 10, 2012

NOVEL TAKUT KAHWIN BAKAL DITERBITKAN!

Finally, novel TAKUT KAHWIN bakal diterbitkan Jun ini oleh Fajar Pakeer.. Yeah! ^___^

Kepada pembaca yang telah mengikuti cerita ini melalui blog saya bolehlah dapatkan novel ini yang akan berada di pasaran tak lama lagi..

Terima kasih!

ENJOY!!!!

;)




6 comments:

anis farzana said...

omg...congrat abigail!! cover dia sgt comel plus buat hati nie tertarik nak beli. Klu dah ada dekat kedai for sure saya beli. :D

abigail said...

thanks anis.. hope you'll enjoy the story.. =)lots of love

Anonymous said...

tahniah abigail,,tak sabar akak nak membelinya....sudah lama akak tertunggu-tunggu keluaran novel TK ni. akhirnya keluar jua...tak sabar rasanya nak memilikinya hehe...you are the best muah...


..Dg Siti..

abigail said...

terima kasih kak atas sokongannya.. ^__^ semoga enjoy baca novel ni nanti.. lots of love!

Ira syakirah said...

Best cerita tu....Harap2 boleh buat lagi...

adeen abigail said...

Ira Syakirah: Terima kasih.. :) Saya akan berusaha utk menghasilkan novel2 yg lebih baik di masa akan datang..

Sunday, June 10, 2012

NOVEL TAKUT KAHWIN BAKAL DITERBITKAN!

Finally, novel TAKUT KAHWIN bakal diterbitkan Jun ini oleh Fajar Pakeer.. Yeah! ^___^

Kepada pembaca yang telah mengikuti cerita ini melalui blog saya bolehlah dapatkan novel ini yang akan berada di pasaran tak lama lagi..

Terima kasih!

ENJOY!!!!

;)




6 comments:

anis farzana said...

omg...congrat abigail!! cover dia sgt comel plus buat hati nie tertarik nak beli. Klu dah ada dekat kedai for sure saya beli. :D

abigail said...

thanks anis.. hope you'll enjoy the story.. =)lots of love

Anonymous said...

tahniah abigail,,tak sabar akak nak membelinya....sudah lama akak tertunggu-tunggu keluaran novel TK ni. akhirnya keluar jua...tak sabar rasanya nak memilikinya hehe...you are the best muah...


..Dg Siti..

abigail said...

terima kasih kak atas sokongannya.. ^__^ semoga enjoy baca novel ni nanti.. lots of love!

Ira syakirah said...

Best cerita tu....Harap2 boleh buat lagi...

adeen abigail said...

Ira Syakirah: Terima kasih.. :) Saya akan berusaha utk menghasilkan novel2 yg lebih baik di masa akan datang..